Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Aquest any 2020 torna la 4a edició dels pressupostos participats de l’Assemblea Jove SVH. Un exercici de democràcia directa on el jovent de Sant Vicenç dels Horts d’entre 14 i 30 anys pot decidir en què s’inverteixen 12.000 euros del pressupost municipal de Joventut.
Com hi pots participar?
1. Omple la butlleta amb la teva proposta (una proposta per persona o grup) i deixa-la a la bústia online(Enllaç extern) o a les bústies que trobaràs als punts de recollida*.
Del 13 de desembre i el 24 de gener.
Condicions que han de tenir les propostes:
Han de ser activitats viables tècnicament, obertes a tothom, puntuals o amb continuïtat, legals, respectuoses i tolerants. I han de tenir un pressupost màxim de 1.500 euros.
2. Vine a l’Assemblea Jove a defensar-hi la teva proposta.
Divendres 14 de febrer, a les 18 h, al gimnàs de l’escola La Vinyala.
3. Si la teva proposta hi surt escollida, hauràs d’implicar-te a organitzar-la.
Qualsevol persona jove, hagi fet o no una proposta, pot participar-hi i votar el dia de l’assemblea!
Participa-hi!
Clica aquí(Enllaç extern) per fer la proposta en línia o adreçat a un dels punts de recollida* per emplenar i deixar a la bústia la teva proposta.
*Punts de recollida: Espai Jove La Capella, SIAC Ajuntament, Institut Gabriela Mistral, Institut Frederic Mompou, Salesians, Escola d’Adults; Biblioteca Les Voltes, CEM Montserrat Canals, Pavelló Municipal i Molí dels Frares.
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després realitzar propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir y prendre una decisió sobre un tema específic.
Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.
Fases del procés
Fase de Recollida de propostes.
Fes la teva proposta.
Deixa-la a la bústia dels punts de recollida o a la bústia on-line.
Fase de validació de les propostes.
Es contactarà amb la gent que ha fet les propostes per comunicar-los si en són vàlides o no. I es publicaran totes les propostes acceptades i que passen a l’Assemblea Jove per a la seva votació.
Es publicaran totes les propostes acceptades i que passen a l’Asemblea Jove per a la seva votació.
Fase de Debat-Votació de les propostes.
Divendres 14 de febrer, a les 18 hores al gimnàs de l’escola La Vinyala.
Qualsevol jove, d’entre 14 i 30 anys, pot participar-hi i votar.
Si has fet una proposta i ha estat validada hauràs d’anar a l’Assemblea Jove a defensar-la. I si la teva proposta surt escollida caldrà que t’impliquis en la seva organització, des de La Capella i el SIAJ t’ajudarem a fer-ho.
Dinamització de les accions, seguiment i avaluació
Acompanyament per a la dinamització de les accions
Compartir